SİVAS / KANGAL - Koç Anadolu Lisesi

Tem

2022- 2023 EĞİTİM- ÖĞRETİM YILINDA PANSİYONUMUZDA KALACAK ÖĞRENCİLERİMİZİN DOLDURMASI GEREKEN EVRAKLAR SUNULMUŞTUR. ÖĞRENCİ VE VELİLERİMİZİN DİKKATİNE SUNARIZ.

OKULUMUZ KOÇ ANADOLU LİSESİ'NDE SINIFLAR ARASI VOLEYBOL TURNUVALARI DÜZENLEDİK.

Mrt

Koç Anadolu Lisesi öğrencileri  bilgilerini araştırıyor, uyguluyor, paylaşıyor ve öğreniyor. Görsel Sanatlar Dersi için gruplar halinde gelen 10. Sınıf ögrencileri, hazırlanmış oldukları çalışmalarında sanatçıların eserlerini farklı tekniklerle uygulayarak  sanat eseri çözümleme kuralları dahilinde inceledi. Öğrenciler bu halleriyle yaparak ve yaşayarak, işbirlikçi bir şekilde öğrenme alanlarını tamamlama şansı buldular.

Şbt

OKULUMUZUN YÜRÜTÜCÜSÜ OLDUĞU MASAL KAHRAMANLARININ EKOSİSTEM VE KÜLTÜR YOLCULUĞU ADLI E-TWINNING PROJESİNDE OKULUMUZ CODEWEEK SERTİFİKASI ALDI.

Ock

E-Twinning Projemiz Dahilinde Öğrencilerimizle Keloğlan Kangal'da Adlı Tiyatro Gösterisi Düzenledik

Ock

Okulumuzun yürütücüsü olduğu Masal Kahramanlarının Ekosistem ve Kültür Yolculuğu adlı projede Keloğlan Kangal'ın tanıtımını yaptı.

Ara

İSTİKLAL ŞAİRİMİZ MEHMET AKİF ERSOY'U VEFATININ 85. YIL DÖNÜMÜNDE RAHMET VE MİNNEYLE ANIYORUZ.

Ara

İlçemiz müftülüğü Gençlik Faaliyetleri kapsamında okulumuz pansiyonunu ziyaret etti. Bu ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ederiz.

Ara

İlçemiz Kaymakamı Sayın Ahmet Fatih SUNGUR ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mustafa ALKAN okulumuzu ziyaret etti. Öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizle bir araya geldiler. Kendilerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz.

Ara

OKULUMUZ SPOR KULÜBÜ DANIŞMAN ÖĞRETMENLERİ HAŞİM DEMİR VE ORKUN ERGÜVEN BAŞKANLIĞINDA SATRANÇ TURNUVASI DÜZENLİYORUZ. SINIFLAR ARASI YAPTIĞIMIZ TURNUVALARDA YARIŞLAR TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR.

Ara

KANGAL DEMİR EXPORT ÇALIŞANLARI 12. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZE MÜHENDİSLİKLER, İNSAN KAYNAKLARI VE İSG MESLEKLERİ HAKKINDA BİLGİ VERMEK İÇİN OKULUMUZDA SEMİNER VERDİLER. KENDİLERİNE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Ara

Okulumuz Koç Anadolu Lisesi'nde 3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle etkinlikler düzenlendi. Okulumuz Beden Eğitimi ve Spor öğretmeni Haşim DEMİR derslerinde öğrencilerimizin geliştirdikleri oyunlar ile engelli bireylerle empati duygularını geliştirdi.

Ara

Okulumuz Koç Anadolu Lisesi öğrencileri görsel sanatlar dersinde yapmış oldukları eserlerle bizlere görsel şölen yaşatıyorlar. Öğrencilerimizin zevkle katıldıkları derslerde Görsel Sanatlar öğretmenimiz Rukiye ALTUNKARA öğrettiği tekniklerle öğrencilerimizin ufkunu açıyor.

Kas

Koç Anadolu Lisesi öğrencileriyle denemeler yapmaya devam ediyor. 11. ve 12. sınıf öğrencilerimizi okula davet edip deneme yaptık. Denemelere katılan öğrencilerimize teşekkür ediyor; başarılar diliyoruz.